Venäläistaiteilijat sotaa vastaan

Venäjän brutaali valloitussota on kestänyt kohta kaksi viikkoa. Siitäkin huolimatta, että Putinin diktatuurin kritisointi on tänä aikana tullut entistäkin vaikeammaksi, on moni kulttuurivaikuttaja löytänyt itsestään rohkeutta vastustaa sotaa. On vaikea sanoa, mikä kannanottojen konkreettinen vaikutus on – toivoa sopii, että ne kannustavat entistä laajempia kansanryhmiä kyseenalaistamaan Kremlin vainoharhaisen propagandan, raa’an hyökkäyksen oikeutuksen ja ylipäätään Putinin hallinnon oikeutuksen valtaan. Slava Ukraini!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s