Pjotr Mamonov on poissa

Laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Pjotr Mamonov on kuollut. 70-vuotias Mamonov menehtyi eilen 15. heinäkuuta. Kuolinsyynä oli koronavirus.

Mamonovin uraa on tarkasteltu aiemmin Zvuki Mu:ta käsitelleessä postauksessa, mutta kertauksen vuoksi todettakoon, että Mamonov ehti pitkän uransa aikana saavuttaa mainetta niin rock-klubeilla, teatterinlavoilla kuin valkokankaallakin. Ennen kaikkea Mamonov muistetaan poikkeuksellisena persoonallisuutena, joka jätti pysyvän jäljen venäläiseen populaarikulttuuriin. Hän oli toisaalta värikästä elämää viettänyt boheemi taiteilija, toisaalta erakkomaisuuteen taipuvainen uskonnollinen mystikko. Syyttä ei suosittu lenta.ru julkaisu kutsunut Mamonovia modernin venäläisen kulttuurin merkittävimmäksi jumalan hullu- perinteen edustajaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s